Ljetu nije kraj...to kažu moje dizajnerske hlače od 150 kn!

Ljetu nije kraj...to kažu moje dizajnerske hlače od 150 kn!

18.09.2012 u 08:16

Bionic
Reading

Kalendarski nam se bliži jesen, no mnogi to ne žele vjerovati. Prva ja. U protest jeseni (koja također ima svoje draži, ali neka malo pričeka) navukla sam svoje vintage Moschino hlače koje pjevaju ljetnu himnu.

Još sam na početku ljeta, na buvljaku u Barceloni, upecala ove vintage Moschino hlače za 20 eura ilitiga 150 kunića. Cijena je prava sitnica uzmete li u obzir da su imale etiketu, što znači 'nenošene'. Oduvijek su me oduševljavali Moschinovi printevi i dezeni, a kad sam ugledala ovaj sa predimenzioniranim simbolima ljeta kao što su suncokreti, sunce, smajlići i slično koji se utapaju u velikom plavetnilu nisam znala je li mi grozan ili genijalan. :)

Dugo nisam znala kako ove 'pištoljke' iskombinirati s ostatkom garderobe, ali kada imate jedan ovakav komad koji je sam po sebi iznimno dominantan najbolje ga je spustiti s nekim basic komadom kao što je u ovom slučaju obična bijela muška košulja. Florescentne sandale su još dodatno pojačale ljetni štih.

Photos: Andrina Perić
hlače: vintage Moschino jeans, muška košulja: Zara, grudnjak: h&m, cipele: Zara, naočale: Zara


Slažući današnji post pala mi je na pamet jedna glazbena numera...uživajte u ljetu, nosite otvorene cipele, ližite sladoled i mantrajte da zubato sunce potraje što dulje! :)