PRAVA PROFESIONALKA

Lina voli poslovati transparentno

12.01.2017 u 08:09

Bionic
Reading

Dražesna Lina Melton svijet modelinga je okusila već s petnaest godina, a fascinacija ovom strukom traje sve do danas kada je na pragu dvadesete

Shvativši da je to posao njenih snova, Lina se nastavila aktivno razvijati i stjecati iskustvo pa je već sa 16 godina osvanula na naslovnici česopisa 'Što žene žele'. Uslijedila su snimanja reklama za donje rublje, a krasila je i stranice ruskog izdanja Playboya.

Lina je vrlo aktivna na društvenim mrežama i uživa u komentarima publike na svaku njenu objavu koju, kako kaže, obožavatelji nestrpljivo očekuju. Strast prema statistici doveo ju je do zaključka da obožavatelji nekako najviše vole kad objavi fotografiju vezanu uz modu i ljepotu pa joj je sinula ideja da bi mogla zaraditi koji rubalj na reklamama.

Iz dosadašnjih iskustava s oglašivačima, koji joj se uvijek rado vraćaju, pokazalo se da njene fotografije postižu viralni učinak pa upozorava buduće klijente da se ne iznenade ako vide Linu u nekom poznatom časopisu kako nenametljivo oglašava njihove robe i usluge. Snima sve, ne libi se ni golotinje ako je umjetnička, a jedino na što ne pristaje je pornografija. Što bi to konkretno bilo vrlo transparentno otkriva na svojim stranicama, dok je na Instagramu ipak malo suzdržanija. Spomenimo i da Lina nosi broj obuće 37.

Мокрая девочка ?????? Wet girl ?????? Ph: @photosergeykorolkov Muah: @ustugova_katy

Fotografiju objavljuje Lina Melton (@lina_melton)