ministar zdravstva

Kujundžić: Hoću li ostati ministar, odlučit će Plenković, svi smo mi prolazni...

12.05.2017 u 11:00

Bionic
Reading

'Svi smo mi na ovom svijetu prolazni. O tome hoću li ostati ministar, odlučit će Plenković', rekao je ministar zdravstva Milan Kujundžić odgovarajući na pitanje uživa li i dalje podršku HDZ-a i premijera Andreja Plenkovića

Odmah potom ministar zdravstva Milan Kujundžić, gostujući u petak na N1 televiziji, podsjetio je na to da je na prošlim parlamentarnim izborima ostvario odličan rezultat osvojivši respektabilnih 14 tisuća preferencijalnih glasova.

'Sa zadnjeg mjesta na listi dobio sam 14 tisuća glasova, više su dobili samo nositelji liste, a svi drugi su ostali iza mene. Ja sam dobio povjerenje hrvatskog naroda', napomenuo je Kujundžić.

Poručio je da je on bolje živio i više zarađivao kad nije bio ministar.

'Biti profesor na fakultetu i liječnik je lakše, ali s političkog, ljudskog i nacionalnog stajališta, ostat ću koliko će trebati i nadam se da se neću ničega sramiti što sam radio', zaključio je ministar zdravlja Milan Kujundžić

Komentirajući moral političara prilikom glasanja o (ne)povjerenju ministru financija Zdravku Mariću, Kujundžić je na N1 televiziji rekao: 'Tko sam ja da sudim o moralu pojedinih ljudi. U politici je tako da se daju glasovi, ali ja to ne mogu komentirati'.

Poručio je da 'najiskrenije ne vidi razlog' zbog kojeg ministar Marić više ne bi trebao biti ministar.