OTVORENO U GRADSKOM VRTU

Krstičević: Osijek je uvijek nabrijan na Hajduk

23.11.2012 u 11:18

Bionic
Reading

Ogledi Osijeka i Hajduka u Gradskom vrtu uvijek su bili pravi mamac za ljubitelje nogometa, ali i ogledi u kojima oba protivnika idu maksimalno agresivno, sa željom da uzmu sva tri boda.

Uoči gostovanja Hajduka u Osijeku na kušnji su dvije velike serije. Jedna je da Splićani nisu slavili u Gradskom vrtu još od 31. kolovoza 2008., a druga, da već 370 minuta nisu primili gol. Ako je suditi prema najavama igrača Hajduka, u čijim redovima vlada optimizam, oni se nadaju pobjedi.

'Drago mi je da su igrači puni optimizma, onda nema razloga ni da ja ne budem' rekao je trener Mišo Krstičević, koga jedino brinu manji zdravstveni problemi Milića, Andrijaševića i Radoševića, te 'uspomene' sa zadnjeg ogleda u Gradskom vrtu, kada su po njegovom mišljenju Osječani vrlo agresivno igrali na njegove mlade igrače.

'Osijek dobiva premije i ide u karantenu samo uoči Hajduka. Nije to za nas ništa novo, na nas se svi pale. Nedavno je u Kranjčevićevoj bilo 5.000 ljudi, inače ih se skupi sto. Dijelom je to i zbog povratka Miroslava Blaževića, ali mi uglavnom igramo protiv nabrijanih protivnika poput Osijeka, Cibalije, Rijeke, Zagreba, Istre...'

Nabrijani su i treneri protivničkih momčadi, bit će to sigurno i Stanko Mršić, koji ne taji da jednoga dana želi sjesti na klupu Hajduka.

'A koji to Dalmatinac ne želi? Svi bi mi željeli biti igrači i treneri Hajduka. Stanka iznimno poštujem kao dobrog trenera s velikim iskustvom i prijatelja, tko zna, možda mu se želja i ostvari jednoga dana.'

Hajdukov golman Blažević nije primio gol punih 370 minuta, pa se Krstičević nada nastavku serije utakmica bez primljenoga gola.

'Možemo utakmicu na koncu i završiti bez postignutog i primljenog gola, ali mi ćemo igrati pobjedu kao i uvijek. Od Osijeka isto očekujem maksimalan angažman i želju za pobjedom. Neće to sigurno biti rovovska borba, igrat će se otvoreno,' zaključio je Krstičević.