BILO BI JOJ LAKŠE DA IMA MUŽA?

Kosor: Dobila sam ponudu za brak!

16.05.2012 u 18:40

Bionic
Reading

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor u razgovoru za tportal objasnila je zašto se prije nekoliko dana susrela s predsjednikom Ivom Josipovićem te nam, usput, otkrila i da je dobila ponudu za brak

Šefica HDZ-a Jadranka Kosor prije nekoliko dana sastala se s predsjednikom Ivom Josipovićem na Pantovčaku. Kako se bliži dan velikih unutarstranačkih izbora (nedjelja, 20. svibnja), nagađa se da je kod predsjednika tražila potporu.

Prema pisanju Globusa, Kosor se tom prilikom požalila Josipoviću na pojedince iz policijske i obavještajne službe koji su uključeni u HDZ-ovu unutarstranačku izbornu kampanju. U razgovoru za tportal Kosorica priznaje da je tražila sastanak s predsjednikom, ali ne zato da bi mu se požalila na bilo koga.

'Naravno da nisam od njega tražila pomoć, znamo da preferira drugog kandidata, odnosno kome je sklon, a to sigurno nisam ja', kaže Kosor i dodaje: 'Predsjednik i ja uvijek imamo tema za popiti kavu. Što god da je bilo između nas, koliko god da me kritizirao, ja želim pamtiti samo lijepe dane i na osnovi njih tražila sam da se sastanemo.'
Kaže da nisu razgovarali o unutarstranačkim izborima u HDZ-u, nego o 'sadašnjosti u Hrvatskoj'. 'Predsjednik bi trebao nastaviti suradnju sa Zoranom Milanovićem kao što je i sa mnom. Trebao bi ga puno češće i jače kritizirati', rekla je Kosor i dodala da se Milanoviću zaista može puno toga zamjeriti, a posebno 'ogroman PDV, udarac na poduzetništvo i loš proračun'.
Tri dana prije unutarstranačkih izbora šefica stranke, izabrana na to mjesto aklamacijom na preporuku Ive Sanadera, tvrdi da se osjeća odlično: 'Evo, upravo sam stajala na jednoj benzinskoj pumpi i prišao mi je gospodin i zaželio uspjeh na izborima. Svakodnevno dobivam pisma potpore i to mi je jako važno.'
'Moram vam reći, evo, neki dan sam dobila i anonimno pismo jednog gospodina koji se nije potpisao - rekao je da će to napraviti poslije 20. svibnja i izbora - i koji mi je napisao da se doista držim kao prava dama s obzirom na teške udarce svojih muških protukandidata. Dodao je da to zasigurno ne bi bilo tako da imam muža... I taj gospodin mi, eto, nudi brak!', pohvalila se Kosor.

Na pitanje je li spremna s nepoznatim gospodinom otići na kavu, rekla je da će to procijeniti sama kasnije, kada se predstavi.