REKORD U ZASJEDANJU

Komunjare, magarci, dileri - zadarski vijećnici vrijeđali se 13 sati

Bionic
Reading

Mamlazi i magarci, klevetnici i insinuatori, mračni komunistički kadrovici i medijski reketari, dileri droge i konjokradice, karijerni i kriminalci opće prakse, gordi hrastovi pod kojima netko sere i drvosječe s Pevecovom sjekirom, politički korumpirani ponavljači i dvolični licemjeri, neradnici i manipulatori, silovatelji demokracije i bahati drznici, populisti i demagozi, neznalice i kuknjavež

Ako mislite da je to zajednički birački popis zadarskog istražnog zatvora i ugljanske Psihijatrije, očigledno niste bili na sjednici Gradskog vijeća Zadra. Sve su to, naime, jedni o drugima izgovorili uvaženi gradski vijećnici i dobro plaćeni profesionalci lokalne izvršne vlasti, pišeSlobodna Dalmacija

Gledajući kako se gradskom vijećnicom mrak širi brzinom svjetlosti, predsjednik GV-a Živko Kolega u očaju je zavapio: Treba biti genijalac da bi se vodilo ovakvo Gradsko vijeće! A ja nisam genijalac!


U pauzama međusobne preraspodjele pljuvačke, gradski su parlamentarci izglasali proračun od 386 milijuna kuna, odgodili dodjelu besplatnih udžbenika za iduću školsku godinu i još jednom konstatirali kliničku smrt dosadašnjeg koncepta Gospodarske zone Crno.

Kasno navečer, čekajući da vijećnici završe s 13-satnim pljucačkim maratonom, umorno naslonjena na svoju metlu, postarija čistačica gradske uprave rezignirano je zaključila da iduće godine odlazi u mirovinu. Dobit će 1.300 kuna. Svakog mjeseca!

Bio star dvije ili 3.000 godina, Zadar ipak nije Pariz. A čak i ispod „grada svjetlosti“ nalazi se - kanalizacija.