GOSTOVANJE NA N1

Komadini je Škoro simpatičan, a Milanović baš i ne: Stranku je ostavio u dugovima i trebaju mu sredstva

10.08.2019 u 12:36

Bionic
Reading

U gostovanju na televiziji N1, primorsko-goranski župan Zlatko Komadina komentirao je niz aktualnih tema poput spašavanja 3. maja, otkup dionica Ine, ali i predsjedničke kandidate. Za Miroslava Škoru rekao je kako je 'bio simpatičan u Kninu', za aktualnu predsjedniku Kolindu Grabar Kitarović kako ima najviše šanse u prvom krugu, dok je najmanje pohvalno govorio o kandidatu svoje stranke, bivšem premijeru Zoranu Milanoviću

Komentirajući kandidata SDP-a, Zorana Milanovića, Komadina je rekao da se nada da će ga podržati još neka stranka, osim SDP-a.

'Da je stranku ostavio u dugovima, jest, da mu trebaju sredstva, trebaju. Valjda će mu još neka stranka dati potporu i sredstva, iako je rekao da mu ne trebaju. Stranku je dobro imati iza sebe i zbog infrastrukture, treba netko skupljati potpise', rekao je Komadina na N1.

Upitan koliko Zoran Milanović duguje SDP-u, Komadina je rekao da nije ljubitelj priče o toj temi, ali da sigurno duguje puno. "Ja nikad ne bih rekao da sam dao stranci više nego što je stranka dala meni", rekao je Komadina, dodavši da je Milanović više liberal, nego socijaldemokrat.

  • +6
Zlatko Komadina Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Komentirao je i ponašanje Miroslava Škore. "On dosad nije imao nekakvih loših izjava, bio je simpatičan u Kninu, kad je rekao da bi političari trebali šutjeti, ako nemaju što za reći o temi zbog koje se negdje nalaze. Škoro računa očito na podršku desnijeg tijela u HDZ-u i ostale odvojene dijelove desnice. Pitanje je što će tu još biti, možda dođe i do nekog deala, jer nisu još predane službene kandidature", rekao je Komadina.

Istaknuo je da najviše šanse za proći u prvom krugu svakako ima aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, kao i da su ona, Milanović i Škoro troje kandidata s najvećim šansama za dobiti izbore.

"Ako vas građani vole, cijene i poštuju, onda aktualni predsjednik dobiva prvi krug", rekao je Komadina, prisjetivši se bivšeg predsjednika Stjepana Mesića.