U GLUHO DOBA NOĆI

Kolinda kreće u kampanju s ribarskog broda

08.12.2014 u 11:12

Bionic
Reading

Točno u ponoć, kada i službeno, prema zakonskim odrebama, započinje kampanja za predsjedničke izbore, sa svojim aktivnostima započet će i HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović. U ponoć će se, naime, uživo obratiti govorom na svojoj web stranici, a nakon toga s aktivnostima će u noćnim satima krenuti iz svog rodnog mjesta Dražice pored Rijeke

Nakon govora u kojem će vjerojatno uputiti poruku biračima, ali i iznijeti osnovne crte svog programa, Kolinda Grabar Kitarović u pola sata iza ponoći bit će kod pekare Liščevica u Dražicama.

Samo 15 minuta kasnije HDZ-ova kandidatkinja posjetit će Spomen sobu hrvatskim braniteljima u Dražicama, a u 1:35 u noći posjetit će i brodogradilište Viktor Lenac.

Kasnonoćni, odnosno ranojutarnji, program Kolinda Grabar Kitarović završit će odlaskom na ribarski brod u Rijeci.

Takav početak službene kampanje točno u ponoć do sada nismo mogli vidjeti u praksi. Hoće li HDZ-ovoj kandidatkinji takav početak službene kampanje donijeti neke dodatne bodove, tek treba vidjeti. Iako je simbolično izabrala da u nju krene iz rodnog mjesta, s obzirom na neslužbenu kampanju koja traje već mjesecima, upitno je hoće li njezin noćni početak kampanje biti zabilježen.