POLICIJSKA RACIJA BEZ REZULTATA

Kod navijača nije pronađeno ništa ilegalno

Bionic
Reading

Pripadnici interventne policije danas iza 14 sati upali su u prostorije Udruge navijača Dinama u Draškovićevoj ulici u Zagrebu, a interventna policija pojavila se i na vratima Kluba navijača Bad Blue Boys u Zvonimirovoj ulici

'Provodimo službene radnje temeljene na sudskom nalogu', rečeno nam je u glasnogovorništvu Policijske uprave zagrebačke. Drugim riječima, policija pretresa prostorije Udruge. U policiji nam nisu mogli potvrditi je li interventna policija na terenu i je li tko priveden. 'Kad budemo imali dokaze, dat ćemo podatke', kažu u policiji.

No javili su nam se na telefon u samom klubu. 'Imaju raciju', rekao nam je član kluba koji se javio na telefon. 'Traže čuda. Došli su prije sat vremena i još su ovdje', kazao je i dodao da je došla puna marica interventnih policajaca. U klubu u Draškovićevoj pojavio se i državni financijski inspektor, s obzirom na to da klub djeluje i kao ugostiteljski objekt te prodaje navijačke suvenire i odjeću.

Vijest je potvrdio i predstavnik Udruge navijača Dinama Marko Domazet. Dodao je da je policija i u prostorijama Kluba navijača Bad Blue Boys u Zvonimirovoj ulici.

Iako su osim policije prostorije Udruge i Kluba češljali i financijski inspektori iz udruga tvrde da nije pronađeno ništa ilegalno, te da su knjige uredne.

U međuvremenu nastavljena je identifikacija huligana koji su sudjelovali u neredima. Još petorica navijača s videosnimki danas su dovedena na Prekršajni sud zbog izazivanja nereda na stadionu. Jedan od njih sam se prijavio policiji.