HAK

Kod Bosiljeva kolona od 20 kilometara prema moru

19.08.2019 u 14:35

Bionic
Reading

U koloni dugoj oko 20 kilometara vozi se na autocesti A1 zbog prometne nesreće između čvorova Karlovac i Bosiljevo I u smjeru mora, izvijestio je u ponedjeljak popodne Hrvatski autoklub (HAK)

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, a povremeno se vozi u kolonama uz zastoje.

Na autocesti A1 pojačan je i promet između ćvorova Bosiljevo II i Novigrad u smjeru unutrašnjosti, te se vozi usporeno u kolonama.

Na naplati Bosiljevo I u smjeru Zagreba kolona je oko 500 metara, a povremeno usporeno vozi se i između naplate Lučko i čvora Karlovac.

Zbog pojačanog prometa na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Ivanja Reka i Lučko usporeno u kolonama te uz povremene zastoje vozi se i na autocesti A3 Bregana-Lipovac.

Oko dva kilometra duga je kolona na Istarskom ipsilonu zbog pojačanog prometa prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija u smjeru Slovenije.

Na čvoru Matulji u smjeru Rijeke kolona je oko dva kilometra. Pred Krčkim mostom u smjeru kopna kolona je oko četiri kilometra, a u smjeru otoka kolona je od čvora Šmrika. Na Jadranskoj magistrali zastoji su na prilazima turističkim središtima.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na raskrižju državnih cesta kod industrijske zone Stankovci (DC27 i DC59), a obilazno se vozi Jadranskom magistralom (DC8).