POVRATAK LJETA

Kiša prestaje od utorka, potom sunčano i toplo

22.08.2016 u 11:07

Bionic
Reading

U utorak u unutrašnjosti djelomice do pretežno sunčano. Mjestimice oblačnije na istoku te će postojati i mala vjerojatnost za pokoju kap kiše ili lokalni pljusak. Na Jadranu pretežno sunčano. U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren sjeverac, a na Jadranu umjerena i jaka, podno Velebita i olujna bura te sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 13 do 17, a na Jadranu od 18 do 23°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 22 do 27, a na Jadranu od 26 do 31°C

U srijedu će posvuda biti pretežno sunčano uz malu, ponegdje na istoku i umjerenu naoblaku. U unutrašnjosti je mjestimice moguća prolazna jutarnja magla. U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren sjeverac, a na Jadranu umjerena i jaka, podno Velebita i olujna bura te sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 13 do 18, a na Jadranu od 20 do 25°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 24 do 29, a na Jadranu od 28 do 32°C.

U četvrtak će posvuda biti pretežno sunčano uz malu naoblaku. U unutrašnjosti je mjestimice moguća prolazna jutarnja magla ili sumaglica. U unutrašnjosti će puhati slab sjeverac, a na Jadranu umjerena, podno Velebita na udare i jaka bura te sjeverozapadnjak na otvorenom. Prema kraju dana vjetar će dodatno oslabiti. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 13 do 17, a na Jadranu od 21 do 25°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 26 do 30, a na Jadranu od 28 do 33°C.

U petak posvuda pretežno sunčano, na Jadranu i vedro. U unutrašnjosti će mjestimice biti prolazne jutarnje magle ili sumaglice. U unutrašnjosti će puhati slab sjeverac, a na Jadranu slaba i umjerena bura će okrenuti na sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 12 do 16, a na Jadranu od 21 do 25°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 27 do 30, a na Jadranu od 29 do 32°C.

Prema trenutnim prognostičkim materijalima, i tijekom vikenda će se nastaviti sunčano i toplo vrijeme.