NAPASTOVANJE U AUTOBUSU

Kalčić i prije 'meditirao' s grudima studentice

26.05.2010 u 09:41

Bionic
Reading

HDZ-ovac Davor Kalčić, donedavno predsjednik matuljskog ogranka te stranke, rekao je da je sa studenticom koja ga je prijavila za napastovanje, i prije dvije-tri godine imao 'sličan slučajni kontakt', prilikom, kako kaže, meditacije u autobusu

'Prije dvije-tri godine, dogodilo se da sam isto ovako meditirao u autobusu te je tada slučajno došlo do kontakta s istom ovom djevojkom, kojoj sam se tada ispričao. Ovaj put je opet došlo do sličnog nesporazuma i mogu reći kako je moja savjest s ljudske strane mirna', rekao je Kalčić za Novi list.

Ističe da mu je žao što je nakon incidenta udario studenticu, no kaže da je bio isprovociran njezinim udarcem. Mlada studentica prošlog je tjedna prijavila Kalčića policiji te ga optužila za seksualno napastovanje u autobusu koje je prethodilo incidentu na Željezničkoj stanici u Rijeci, gdje ju je taj bivši kandidat za načelnika udarcem u lice srušio na pod, nakon što se ona pokušala braniti od njegovih napada. Protiv poznatog matuljskog političara Općinsko državno odvjetništvo u Opatiji podignulo je nakon toga kaznenu prijavu zbog bludnih radnji te će o njegovoj krivnji biti odlučeno na sudu.

Davor Kalčić i dalje ostaje pri svojoj priči o tome kako je do incidenta sa studenticom došlo prilikom njegove meditacije u autobusu nakon čega ga je ona pljusnula.