DO VIKENDA

Kakvo nas vrijeme očekuje? Sunce, sunce i samo sunce

27.03.2017 u 10:10

Bionic
Reading

Vrijeme će do vikenda biti uglavnom sunčano uz najviše dnevne temperature do 23°C. Jutra će biti nešto hladnija, posebice ono u utorak, kada bi ponegdje temperatura mogle pasti i ispod nule pa postoji i mogućnost mraza

U utorak će posvuda biti pretežno sunčano uz malu naoblaku ili vedro. Ujutro je u unutrašnjosti mjestimice moguć mraz. U unutrašnjosti vjetar slab ili tiho, a na Jadranu će puhati uglavnom umjerena bura i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od -1 do 3, a na Jadranu od 6 do 11°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 15 do 19 celzijevaca.

U srijedu će posvuda biti pretežno sunčano uz malu naoblaku ili vedro. U unutrašnjosti vjetar slab ili tiho, a na Jadranu će puhati slaba i umjerena bura i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 0 do 5, a na Jadranu od 7 do 12°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 17 do 22 stupnjeva Celzijevih.

U četvrtak će posvuda biti pretežno sunčano uz malu, u unutrašnjosti mjestimice i umjerenu naoblaku. U unutrašnjosti će puhati slab sjeverac, a na Jadranu slaba i umjerena bura i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 4 do 9, a na Jadranu od 11 do 15°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 18 do 23 stupnja.

U petak će posvuda biti pretežno sunčano uz malu naoblaku ili vedro. U unutrašnjosti će zapuhati slab južni i jugoistočni vjetar, a na Jadranu slabo i umjereno jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 5 do 9, a na Jadranu od 12 do 16°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 18 do 22 stupnja.