JUTROS U GRADSKOJ SKUPŠTINI

Kakav infarkt!? Bandić je živ i zdrav

02.07.2009 u 11:40

Bionic
Reading

Iako se jučer pojavila informacija da je Milan Bandić doživio srčani udar, on je živ i zdrav, a za sve nevjerne Tome dokaz je fotografija snimljena danas prijepodne

Nakon Sanaderove ostavke slijedio je novi šok. Milan Bandić u bolnici. Doživio je infarkt. Ta se informacija jučer diskretno povlačila po novinarskim krugovima, ali i šire. Svi su mislili, ako je to istina, Bandić se znači toliko zabrinuo zbog Sanaderova iznenadna poteza da ga je jednostavno izdalo srce.

I mi na tportalu smo umalo nasjeli na trač pa smo brže-bolje nazvali KBC Rebro, gdje je Bandić navodno hospitaliziran, a zatim i glasnogovornicu SDP-a Gordanu Grbić, koja je i sama zvala bolnicu nakon što je dobila bezbroj upita o Bandićevu stanju. On na Rebru nije, u SDP-u nemaju pojma tko je pokrenuo ta nagađanja.

No bez brige, novi-stari gradonačelnik je sasvim u redu (zdravstveno) te kao i svakoga dana obavlja svoje mnogobrojne dužnosti. Tako je danas prijepodne nazočio sjednici Skupštine grada Zagreba, gdje se srdačno rukovao sa svojim stranačkim šefom Milanovićem.