BEČIĆ NIŠTA KONTRA KOSOR

'Kad je vidim tako hrabru, osjetim ponos u srcu'

19.11.2011 u 13:11

Bionic
Reading

Na prepunoj splitskoj rivi, zahvaljujući suncu, građanima su se predstavili kandidati koalicije HGS-HDZ, a Kerumova sestra Nevenka Bačić je veličala premijerku Kosor te ustvrdila da će HDZ-HGS u IX. i X. izbornoj jedinici pomesti sve druge liste

Iako su ga svi očekivali, i bio je najavljen, nije se pojavio gradonačelnik Željko Kerum, no na rivu je stigla njegova sestra Nevenka Bečić, ali i Dujomir Marasović, šef splitskog HDZ-a, koji joj je vrlo galantno i džentlmenski pružio ruku. Među Splićanima šetaju i glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić, splitsko-dalmatinski župan Ante Sanader, glumac Filip Radoš i drugi, uglavnom svi s plavim HDZ-ovim šalovima. Mladež HDZ-a Splićanima dijeli mandarine.

Nevenka Bečić kaže kako će snaga HDZ-HGS u IX.. i X. izbornoj jedinici pomesti sve druge liste jer je ta koalicija toliko jaka. Utemeljenje te izjave nalazi u rezultatima rada.

Kerum izbjegao skup!

Dok je trajao predizborni skup HDZ-a i HGS-a na središnjem dijelu splitske Rive, predsjednik HGS-a i splitski gradonačelnik vrijeme je kratio u kafiću na kraju Rive u društvu HNS-ovca i bivšeg saborskog zastupnika Jakše Marasovica

- HGS je našao za potrebno da je ovo povijesni trenutak da damo obol svom narodu i državi a to smo mogli samo s državotvnornom strankom u koaliciju, a to je HDZ - kazala je Nevenka Bečić.

Posebno je veličala premijerku Jadranku Kosor koju "kad vidi tako hrabru osjeti ponos u srcu, jer Jadranka je okružena uglavnom muškarcima". Stoga je Nevenka Bečić pozvala sve žene u Hrvatskoj da daju svoj glas Jadranki Kosor, "hrabroj i energičnoj ženi, kakva je i sama".