GDJE SU?

Još se traga za 49 osoba nestalih u prvoj polovici ove godine

05.07.2013 u 15:09

  • +40

Nestali 05.07.2013.

Izvor: tportal.hr / Autor: Montaža: Dolores Ljubić/MUP.hr

Bionic
Reading

Četrnaest osoba nestalo je prošlog tjedna u Hrvatskoj, a još se traga za trima ženskim osobama, koje su među devet osoba nestale u tjednu ranije. Ostali su pronađeni

Donosimo vam nove informacije o nestalima kako biste se lakše uključili u potragu za njima. Ako posjedujete bilo kakvu korisnu informaciju o nekome od njih, dojavite u najbližu policijsku postaju, na besplatni broj telefona 192 ili putem e-maila nestali@nestali.hr. Napominjemo da se u ovom trenutku u Hrvatskoj traga za 49 osoba koje su nestale u prvih šest mjeseci ove godine te sedam koje su nestale u prvih pet dana mjeseca srpnja.

Prve prijavljene osobe u Nacionalnu evidenciju nestalih osoba prošlog tjedna su 42-godišnji Jakov Poljak i 16-godišnja Kristina De Conti, koji su nestali 26. odnosno 27. lipnja. Jakovu Poljaku trag se izgubio u Samoboru kada se udaljio s adrese prebivališta Prinčeva 25, Kladje. Visok je 186 centimetara, jače je tjelesne građe, ima kestenjastu kovrčavu kosu i smeđe oči. Bio je u svijetloplavim trapericama, kariranoj košulji kratkih rukava i bijelim tenisicama. Kristina De Conti ponovo je nestala u Splitu, s adrese boravišta Gundulićeva 31. Ona je visoka 165 centimetara, jače je građe i ima riđu kosu.

Prošlog petka, 28. lipnja, nestale su tri osobe. Najmlađi među njima je 17-godišnji Valentino Čont. On je otišao s adrese boravišta Pahinsko 6, Ivanec. Drugih podataka o njemu nema.
U Splitu, s adrese boravišta Spinčićeva 1, otišla je 19-godišnja Ivana Knežević. Ona je visoka 160 centimetara i ima plavu kosu.

U Velikoj Kopanici tog petka nestala je i 45-godišnja Marija Mijatović. S adrese prebivališta Vladimira Nazora 37 otišla je u Zagreb te joj se gubi svaki trag. Visoka je 170 centimetara, srednje je građe, ima smeđu kosu i zelene oči. Bila je u plavoj jakni, kratkim trapericama i crnim tenisicama.

Potom su nedjelju, 30. lipnja, nestale dvije osobe. Marica Nikolaš (46) udaljila se u nepoznato s adrese Selčinska 5 u Sesvetama. Visoka je 165 centimetara, ima riđu kovrčavu kosu i kestenjaste oči. Na sebi je tada imala crne hlače, vunenu sivo-smeđu vestu, sivi prsluk i crne cipele.

Ozanu Uckesenu (34), rođenom u Njemačkoj, s hrvatskim i turskim državljanstvom, trag se izgubio na Kupljenovu. Otišao je s adrese prebivališta Bziki 20 u nepoznato. Visok je 167 centimetara, jače je građe, prosijed, tjemene ćelavosti, a na desnom ramenu ima tetovažu 'Marina'. Bio je odjeven u crnu majicu bez rukava, donji dio crno-sive trenirke Nike, crne tenisice Reebok, a nosio je dvije manje putne torbe.
U utorak, 2. srpnja, u Sisku se izgubio trag 17-godišnjoj Ana Mariji Radašinović. Ova je djevojka otišla s adrese Vjekoslava Karasa 41. Visoka je 158 centimetara, srednje je građe, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči.


Potom je u srijedu, 3. srpnja, u Zagrebu nestao 53-godišnji Ante Pezo. Ovaj je Zagrepčanin otišao s adrese Bolnička cesta 32 te mu se gubi svaki trag. Visok je 190 centimetara, jače je građe, nosi brkove i dioptrijske naočale, ima smeđe oči te je sijed, čeone ćelavosti. Bio je u sivoj majici kratkih rukava i trapericama.

Iste srijede, već deveti put ove godine, prijavljen je nestanak Dragane Slanček. Ona, podsjetimo, ima tek 15 godina, visoka je 153 centimetara, srednje je građe, ima riđu kosu, velike kestenjaste oči i tetovažu - slova na lijevoj nozi. Udaljila se s adrese boravišta Aleja Dragutina Domjanića 15 u Bedekovčini, a njezina fotografija je iz 2009. godine.

S iste adrese, 4. srpnja ponovo je otišla i 16-godišnja Mia Ćosić. Iako joj je to sedmi prijavljeni nestanak ove godine, policija i dalje nema njenu fotografiju. Visoka je 170 centimetara, ima crnu ravnu kosu i male kestenjaste oči. Na sebi je imala kratke hlače, majicu kratkih rukava i tenisice.

Jučer, 4. srpnja, u Zagrebu su nestale dvije osobe: Tomislav Mihalinčić (29) i Davorka Topalović (40). Tomislav je otišao u nepoznato s adrese prebivališta Odranski vijenac 45, u krem majici kratkih rukava, trapericama i bijelim tenisicama. Visok je 180 centimetara, jače je građe, ima ravnu smeđu kosu i velike zelene oči. Davorka je pak otišla s adrese prebivališta Hećimovićeva 7, u kariranoj plavo-bijeloj košulji dugih rukava, donjem dijelu sive trenirke, sivim tenisicama Nike i bijeloj šilterici. Ona je visoka 167 centimetara, ima kestenjastu kosu i smeđe oči.

Barica Kerep (54) posljednja je zasad prijavljena osoba. Nestala je danas u Gornjoj Bistri, a otišla je s adrese prebivališta Podgorska 257. Visoka je 165 centimetara, ima gustu prosijedu kosu i smeđe oči. Na sebi ima tamnosivu majicu kratkih rukava, sive hlače do ispod koljena i svijetlozelene natikače.