PRIZNANJE

JGL među top 5 poslodavaca

04.09.2014 u 15:28

Bionic
Reading

Jadran Galenski laboratorij je zahvaljujući izvrsnosti u upravljanju zaposlenicima i ove godine nagrađen certifikatom Poslodavac parter te uvršten na listu Top 5 poslodavaca partnera

Certifikat je predsjedniku Uprave i direktoru JGL-a Ivi Usmianiju uručio Aleksandar Zemunić, direktor tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje certifikat.

Na listi Top 5 poslodavaca partnera nalaze se vodeće hrvatske kompanije: Vipnet, Coca-Cola, Pliva, Valamar i JGL.

'Jadan Galenski laboratorij je mjesto u ovoj prestižnoj skupini zaslužio strateškim pristupom upravljanju zaposlenicima, pažljivim i transparentnim odabirom novih zaposlenika, upravljanjem radnim učinkom i nagrađivanjem kvalitetnog rada, visokim ulaganjem u razvoj zaposlenika te redovitim praćenjem zadovoljstva zaposlenika i dvosmjernom komunikacijom', istaknuo je Aleksandar Zemunić.

Ivo Usmiani, predsjednik Uprave i direktor JGL-a, naglasio je da je među pet renomiranih, velikih tvrtki, JLG jedina tvrtka koja je u potpunosti u hrvatskom vlasništvu.

'I dok nismo imali razrađene i strukturirane procese upravljanja ljudskim resursima, kao što to imamo danas, nastojali smo voditi brigu o našim zaposlenicima, komunicirati otvoreno i uključivati ih u planove poslovanja, kako bi bili motivirani i znali koliko je bitan njihov doprinos. Danas imamo i više alata i više znanja, ali vjerujemo da su polet koji nas drži od početaka, posvećenost i iskrena želja da unaprijedimo postojeće stanje, preduvjeti da svoje procese upravljanja ljudskim resursima razvijamo uspješno i nadalje, osobito segmente u kojima još imamo prostora', poručio je Usmiani.