NAKON IZBACIVANJA IZ HDZ-A

Miro Kovač otkrio detalje o kavi s Hasanbegovićem

11.05.2017 u 14:56

Bionic
Reading

Međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač i friško iz stranke izbačeni bivši HDZ-ov ministar kulture Zlatko Hasanbegović u četvrtak su popili kavu u kafiću u središtu Zagreba. Hasanbegović je za tportal rekao da se s Kovačem slučajno susreo i da nisu analizirali stanje u HDZ-u i krizu vlasti

'Nismo ništa suštinski raspravljali. A da i jesmo, ne bih vam rekao', rekao je za tportal očito dobro raspoložen Zlatko Hasanbegović.

Njegov susret s međunarodnim tajnikom HDZ-a Mirom Kovačem zanimljiv je i zato što je Hasanbegović u ponedjeljak izbačen iz stranke zbog kandidature na listi Brune Esih za zagrebačku Gradsku skupštinu, dok je Kovač prije nekoliko dana zbog Hasanbegovića, ali još više zbog raskida koalicije s Mostom, uputio kritiku premijeru i predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću.

'S bivšim stranačkim kolegom Zlatkom Hasanbegovićem sam se slučajno sreo i popio kavu. Deplasirano je 'običnoj' kavi pridavati bilo kakve političke konotacije. Kava među kolegama zastupnicima uvijek je bilo je i uvijek će ih biti.

Svatko bira svoj politički put, moj je bio i uvijek će ostati uz HDZ. U ovom trenutku je primarni interes HDZ-a osigurati stabilnost Vlade i pretvaranje Hrvatske u prosperitetnu i naprednu zemlju', rekao je za tportal Miro Kovač.