PROMJENA VREMENA

Iskoristite nedjelju jer sutra stiže kiša i nagli pad temperature

04.09.2016 u 09:23

Bionic
Reading

Prema prognozi DHMZ-a, tijekom nedjelje u Hrvatskoj će biti djelomice i pretežno sunčano, uz povremeno više oblaka u zapadnim predjelima, osobito u drugom dijelu dana, kada je tek rijetko moguć pokoji lokalni pljusak, dok se promjena vremena i niže temperature očekuju već sutra

Temperature će u Hrvatskoj tijekom nedjelje biti od 28 do 33 stupnjeva, a nagli pad najavljen je za ponedjeljak. Očekuje nas jače naoblačenje s kišom koja će ponegdje biti obilnija. Bit će i grmljavinskih pljuskova koji će osobito biti izraženi na Jadranu.

U prognozi za ponedjeljak DHMZ ističe da će zapuhati umjeren do jak sjeverac, na Jadranu u početku umjereno jugo, popodne u okretanju na jaku buru s olujnim udarima. Temperatura će biti u osjetnom padu, u unutrašnjosti od 20 ujutro do 14 krajem dana, a na Jadranu od 25 prijepodne do 18 stupnjeva krajem dana.

Kiša će padati i u utorak u većem dijelu Hrvatske, temperature će na Jadranu biti između 16 i 25 stupnjeva, a u unutrašnjosti će se kretati između 16 i 20 °C.