daju mu upute

Šetnja do podija: Evo kako osoblje priprema Bidena za javne nastupe

09.07.2024 u 11:32

Bionic
Reading

Osoblje američkog predsjednika Joe Bidena daje mu upute s velikim tiskanim slovima i fotografije interijera mjesta i njegovog planiranog puta prije događaja kojima prisustvuje ovaj 81-godišnjak

Dokumenti koje je Axios dobio u nedjelju pokazuju kako osoblje pomaže voditi Bidena - uključujući njegov specifičan put do podija - kada se pojavljuje na svečanostima. Izvješće dolazi u trenutku kada se demokrat suočava s neumoljivim pitanjima o tome je li sposoban za Ovalni ured nakon užasne prošlomjesečne rasprave protiv navodnog protivnika GOP-a, bivšeg predsjednika Donalda Trumpa.

Bijela kuća šalje osoblju za događaje predložak koji trebaju slijediti kada pripremaju smjernice za predsjednika kao dio onoga što je poznato kao 'rad unaprijed', prema Axiosu.

Jedan predložak navodno prikazuje veliku fotografiju prostora za događaj na svakoj stranici s velikim tekstom poput 'Pogled s podija' i 'Pogled iz publike'. Dvije stranice također su dale odvojene fotografije sa 'Šetnjom do podija'.

No, glasnogovornik Bijele kuće umanjio je važnost uputa, rekavši Axiosu da su 'visoke razine detalja i preciznosti kritične za napredni predsjednički rad - bez obzira tko je predsjednik - i to su osnovni pristupi koje koristi svaki moderni napredni tim, uključujući i potpredsjednikov ured i agencije.'