'sex i glad'

Incident na predstavi u BiH: Načelnik napao Tarika Filipovića: 'Kakve su ovo teme'

22.11.2023 u 10:10

Bionic
Reading

Prošle je subote u Živinicama u BiH glumac i voditelj Tarik Filipović nastupio sa svojom predstavom 'Sex i glad', na kojoj je došlo do incidenta, a glavni akter te 'predstave unutar predstave' bio je načelnik Živinica Began Muhić (SDA)

Kako piše Dnevni avaz, u početku predstave Filipović ima interakciju s publikom i tijekom postavljanja 'škakljivih' pitanja, prozvao je, neznajući, i suprugu Muhića.

Kako je predstava odmicala, načelnik je sjedio u prvom redu i navodno se cijelo vrijeme dopisivao i 'bučnije' koristio telefon. U jednom trenutku je Tarik Filipović skrenuo pažnju na to i rekao da mu to ometa koncetranciju u izvođenju predstave, na što je načelnik Muhić reagovao poprilično burno.

'Kakve su ovo teme i pitanja', upitao je načelnik Filipovića, ne shvaćajući očito da predstava 'Sex i glad' nije za djecu, nego za stariju publiku.

Navodno je Filipović rekao da će prekinuti izvođenje predstave i napustiti dvoranu, kako bi gradonačelnik preuzeo pozornicu. Okupljeni su potom počeli skandirati, dobacivati i predstava je nastavljena. No onda su na kraju načelnik i glumac opet ušli u žučnu raspravu.

Tarik Filipović u predstavi glumi lik sada već legendarnog doktora seksologije, profesora i zavodnika Ude Špricnmahera, koji publiku želi nasmijati i educirati o najrazličitijim seksualnim temama koje su mnogima još uvijek tabu.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'