KIKAŠEV POVRATAK U MEGATVRTKU

Imam deset razloga zašto neću u Holding, ali...

04.06.2013 u 10:02

Bionic
Reading

Hoće li se Slobodan Ljubičić Kikaš vratiti na čelo Zagrebačkog holdinga pitanje je na kojeg još nema jasnog odgovora iako prema njegovim riječima nije isključena mogućnost da se to dogodi

Za Novi list Ljubičić je rekao kako informacija o njegovu povratku u Holding nije ne istinita.

'Ponekad vam se tako slože zvijezde u životu, a negdje se raditi mora. Imam najmanje deset razloga protiv povratka u Holding, a prvi su zdravlje i obitelj. Ako bi se povratak u Holding i dogodio, to neće trajati predugo. Uvjeren sam da se situacija u poduzeću može srediti u ekspresnom roku, da se firma može staviti na noge.

Nisam ja ništa pametniji od Ive Čovića, ali komunalno društvo ne može se voditi ako postoji šum na vezama između gradonačelnika i Holdinga. Koordinacija mora biti besprijekorna, ustvrdio je Ljubičić, dodajući da će se više o njegovom eventualnom povratku u Holding znati u naredna dva dana.

Kikaš je, podsjetimo, 2006. zajedno s Bandićem osnovao Holding, a u tom periodu njegovo ime se vezivalo uz brojne afere sa zamjenama zemljišta u Gradu Zagrebu, ali nijedna od njih nije dobila sudski epilog.