BIRAJU SE NAJ GRUDI

Humanitarni Cica fest u Svetom Petru u Šumi

03.05.2013 u 09:47

Bionic
Reading

Na prvom Cica Festu koji će se u subotu održati u Svetom Petru u Šumi birat će se najveće, najmanje i najljepše ženske grudi ipak ili tek pokrivene grudnjacima.

Nesvakidašnja se manifestacija otvara već u podne na rukometnom igralištu gdje će na postavljenoj bini posjetitelje dočekati Folklorno društvo Pazin i Akord live bend, dok će program voditi Alfred Kocijančić. Od 14 sati slijede neobične igre: vještina otkopčavanja grudnjaka na lutki, trčanje s lutkama, natjecanje u ispijanju piva te nagradna tombola, piše Glas Istre

Glavni dio festivala, izbor najvećih, najmanjih i najljepših cica u grudnjacima započinje u 18 sati, a dodjela bogatih nagrada zakazana je u 20 sati. Prva nagrada je sedmodnevni boravak u vili s bazenom u Svetom Petru u Šumi, druga boravak u wellness centru, a treća jednodnevno putovanje. Od 20.30 nastavlja se glazbeni dio festivala u kojem će nastupiti klapa Insula i Amaro bend. Od ponoći publiku će zabavljati DJ Marina Šantor Escobar, inače sudionica tv-emisije 'Ljubav je na selu" i DJ Atom iz Pazina. Ulaz je slobodan, a već su najavljene grupe iz Slovenije, Slavonije i Dalmacije. Prijave za glavno natjecanje primaju organizatori, duo "NU", odnosno Denis Belac (099/348-9070) i Marinko Banovac (091/726-2822), također sudionik tv-emisije "Ljubav je na selu".

Festival je humanitarnog karaktera, pa će se sakupljena sredstva uručiti djeci s posebnim potrebama čija će se umjetnička djela izlagati i prodavati na štandovima. Održat će se predavanja o prevenciji raka dojke te gostovanje žena koje su oboljele od te zloćudne bolesti. Za one koji dolaze iz veće udaljenosti postoji mogućnost besplatnog kampiranja na obližnjoj livadi, poručuje organizator Belac.