FATAMORGANA

Hrvatski špijuni opijaju pogrebnike u Novom Sadu?!

10.04.2014 u 12:34

Hrvatski obavještajci opijaju pogrebnike u Novom Sadu?!
Bionic
Reading

Potpuno bizarna priča stiže iz Novog Sada s proslave u lokalnom pogrebnom poduzeća koja se pretvorila u orgiju teškog pijanstva koja je posljedično 'razotkrila' i djelovanje hrvatskih tajnih službi na tom području

Sve je počelo potpuno nevino. Trebala je to biti normalna proslava dodjela priznanja radnica kakvih ima svugdje na svijetu. No ubrzo je sve pošlo po zlu. Prema pisanju srpskih medija, savjetnik direktora Javnog komunalnog poduzeća Lisje Dragiša Vasiljević, tvrtke koja upravlja tamošnjim grobljima, na proslavi na kojoj su dodjeljivane zahvalnice dugogodišnjim radnicima potpuno je poludio.
Vasiljević koji je inače i aktivist političke organizacije Treća Srbija, vrijeđao je okupljene i navodno prijetio da će ih pobiti kalašnjikovima.

'On je pijan prekinuo proslavu, bacao ovale s hranom, vrijeđao, prijetio i otimao iz ruku radnika zahvalnice, koje je pokidao', ispričao je jedan od radnika koji su bili tada u restoranu. Vasiljević je toliko uneredio restoran da su ga odmah morali ofarbati.

Ali tu priči nije kraj.

Zamjenik predsjednika Treće Srbije Miroslav Parović u izjavi za B92 za sve je optužio hrvatske tajne službe.

'To je nastavak hajke koju hrvatska obavještajna služba preko svojih novinara i medija i Srbiji vodi protiv Treće Srbije', zaključio je Parović zašto je pijani savjetnik u pogrebnom poduzeću razbijao na maloj proslovi u restoranu u sklopu groblja i prijetio da će pobiti okupljene.

Pozvao je nadležne institucije da sve ispitaju. Ne možemo se složiti više.