TOMB RAIDER! BATTLEFIELD 3!

Hitovi na velikom sniženju na Originu

25.04.2013 u 16:01

Bionic
Reading

Velika sniženja na EA-ovoj digitalnoj trgovini rijetkost su, ali se događaju. Tako imate još nekoliko dana da na velikom sniženju ugrabite nekoliko velikih hitova

Sniženja na svepopularnom Steamu sasvim su uobičajena stvar, čak i do te mjere da i neki igrači smatraju da se njima obezvrjeđuju neki naslovi. Onima plićega džepa to je pak prava prilika da ugrabe pokoju igru koju si ranije nisu mogli priuštiti.

 

Na opće iznenađenje, prilično veliku rasprodaju trenutno ima i manje popularni Origin na kojemu EA trenutno nudi popuste od čak 50% na ponajveće hitove u nekoliko proteklih godina. Tako na velikom popustu možete kupiti Battlefield 3 i to u nekoliko verzija te 'End Game', posljednji DLC za jedan od najuspješnijih FPS-ova današnjice. Na velikom sniženju su i dvije verzije Crysisa 3, grafički najljepše igre u povijesti gaminga.

 

Obožavatelji Mass Effect franšize za samo desetak eura mogu kupiti Mass Effect 3 a za 25 eura cijelu trilogiju. Na sniženju je i Medal of Honor: Warfighter iako sumnjamo da će to bilo kome biti uopće atraktivno.

 

Na sniženju su i kontroverzni Dead Space 3 te Need for Speed: Most Wanted. Obožavatelji RTS-a mogu 'ubosti' ultimativnu kolekciju Command & Conquera koja sadrži čak 17 igara i to za samo 15 eura.

 

I na kraju tu je i novi Hitman: Absolution za 18 eura te dva izdanja posljednjeg (i odličnog!) Tomb Raidera za 25 tj. 29 eura.

 

Sniženja traju još samo nekoliko dana pa čim prije, to bolje trk na Origin.