nakon odustajanja ćurića

Mirko Jurkić (HDZ) po drugi put kreće u bitku za gradonačelnika Pule: 'Izuzetna mi je čast'

14.03.2021 u 22:00

Bionic
Reading

Dosadašnji predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a u pulskome gradskom vijeću Mirko Jurkić bit će kandidat te stranke za gradonačelnika Pule na idućim lokalnim izborima, potvrdio je u nedjelju Hini Jurkić koji je i prije četiri godine bio kandidat te stranke za pulskog gradonačelnika

Naime, nakon što se Petar Ćurić iz osobnih razloga povukao sa svih stranačkih funkcija u HDZ-u te odustao od utrke na gradonačelnika Pule, povjerenstvo koje je osnovano nakon raspuštanja pulske podružnice izabralo je Jurkića za novog kandidata.

"Izuzetna mi je čast biti izabran po drugi puta kao kandidat HDZ-a za gradonačelnika u gradu Puli. Zahvaljujem se na ukazanom povjerenju gradskom povjerenstvu, županijskoj organizaciji i predsjedniku županijskog odbora Antonu Klimanu. Vjerujem da ćemo u Puli zajedno s našom kandidatkinjom na županijskoj razini dr. Irenom Hrstić, koja se itekako iskazala vodeći pulsku Opću bolnicu u ovim izuzetno zahtjevnim vremenima, svojom konstruktivnom kritikom i kvalitetnim programom znati postići visoko vrijedne rezultate na predstojećim lokalnim izborima", izjavio je Jurkić za Hinu.

Dr. Hrstić je, rekao je, stručnjakinja u medicini, a poznavajući gradsku problematiku i aktualne teme uvjeren je da će on i njegov stranački tim "biti lijek za aktualne probleme u Puli".