SERIJAL PO DOKUMENTARCU

HBO želi snimiti seriju o razvoju indie igara

23.01.2012 u 13:02

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana na Sundance film festivalu predstavljen je 'Indie Game: The Movie', dokumentarac o razvoju nezavisnih naslova. Osim publike i kritike, film je zapazio i veliki HBO koji je već najavio mogućnost produkcije cijelog serijala o produkciji nezavisnih igara

Indie Game: The Movie dokumentarac je o produkciji nezavisnih igara u kojemu se pojavljuju ljudi koji su radili na igrama poput Feza, Braida i Super Meat Boyja. Kada je film prvi put prikazan upravo ljudima koji se u njemu pojavljuju, potekla je i koja suza, no svi su složni da će ovaj film sigurno motivirati mnoge da pokušaju proizvesti svoju igru.

 

Nakon što je pak prije nekoliko dana prikazan na Sundance film festivalu, dokumentarac je za oko zapeo ljudima iz HBO-a, kuće zaslužne za cijeli niz izvrsnih serija poput Game of Thronesa, Boardwalk Empirea itd. Da stvar bude bolja, dođe li do realizacije cijeloga projekta, producirat će ga Scott Rudin, čovjek koji je radio na filmovima poput There Will Be Blood, No Country for Old Men i The Social Network.