PROMJENA SPONZORA

Hajduk neće Evertonove ali hoće Bolognine dresove

08.02.2013 u 08:50

Bionic
Reading

Čini se kako su odgovorni u Hajduku odlučili okrenuti leđa Nikeu, s kojim su dogovorili suradnju, te su se okrenuli talijanskom proizvođaču sportske opreme Macron, s kojim bi uskoro trebali potpisati ugovor.

Sve je duži red vjerovnika koji pred vratima Poljuda čekaju da sjedne prva rata od transfera Josipa Radoševića, koju bi Napoli trebao uplatiti u slijedećih nekoliko dana. Problema je puno, novaca nema, a duguje se svima, od igrača, preko dobavljača, zaštitara, HEP-a, Vodovoda...

U takvom okruženju Hajduk očekuje rođendansku utakmicu protiv Olimpije u subotu, nakon koje će zagrebati u još jedan problem, moraju raskinuti dogovorenu suradnju s tehničkim sponzorom NIKE-om. Neslužbeno, nije im se svidjela ponuđena garnitura dresova, NIKE im je ponudio dresove kakve nosi Everton, pa su se okrenuli Macronu.

Macron je na talijanskom tržištu za potrebe Bologne izradio crveno – plavu i bijelu garnituru, upravo onakve kakve nosi i Hajduk. Hajdukova delegacija trebala bi slijedećeg tjedna otputovati u sjedište talijanske tvrte, te definirati detalje ugovora i dizajn sportske opreme koju će Hajduk nositi u slijedećoj sezoni.