'BILI' SLAVILI 3:0

Hajduk lepršav, atraktivan i efikasan protiv Zadra

03.11.2012 u 20:45

Bionic
Reading

U jedinoj večernjoj utakmici subotnjeg dijela 14. kola MAXtv Prve lige, Hajduk je nadigrao Zadar i s uvjerljivih 3:0 ostavio odličan dojam. A posebice se to odnosi na mladog Kiša, koji je dobio priliku zadnjih 15-tak minuta utakmice

Krstičevićev mladi Hajduk 'pojeo' je Zadar. Iako su gosti prije par dana napravili veliko čudo i iz kupa izbacili Dinamo, za novi podvig nisu imali ni snage, ali im niti Hajduk nije pružio priliku da ga iznenade. Doduše, pri rezultatu 0:0 dvije je idelane prigode promašio mladi Stipe Perica i pitanje je što bi bilo da je barem jednu od njih realizirao.

No, Hajduk je i prije i poslije tih pokušaja bio apsolutno dominantnija momčad, s puno većim posjedom lopte, izaženom razlikom u udarcima i broju kornera, pa konačnih 3:0 posve realno pokazuju odnos na terenu.

Uključite se i vi u raspravu – registrirajte se na Tribina.hr, informirajte se o vlastitoj reputaciji i sudjelujte u stvaranju sadržaja novog domaćeg nogometnog communityja!


Pri isticanju Hajdukovih igrača, u prvom dijelu to je svakako Caktaš, a u drugom mladi Tomislav Kiš, kojeg su prije ulaska u teren i Hajdukovi navijači počastili ovacijama. Odužio im se mladi reprezentativac, koji je prije par dana zablistao u reprezentativnom dresu, s pet golova Azerbajdžanu, te je nakon par dodira s loptom i postigao gol ali i pokazao kakav talent posjeduje.

Ustvari, kao i velik dio ove Hajdukove momčadi, pa se nadamo da će od 30 milijuna kuna koje su stigle nakon kreditiranja, otići u pravom smjeru odnosno da će nešto ostati i za ove 'klince'. 

Pogotke za 'bile' zabili su Vuković (63'), Bencun (74') te Kiš (79'), a Hajduk se s ovom pobjedom vratio na drugo mjesto tablice, pa nakon prolaska u četvrtfinale Kupa, u kojem više nema Dinama i nakon ovakvih lijepih dana može puno mirnije čekati završnicu godine.