fijasko u berlinu

Grlić Radman htio poljubiti njemačku kolegicu, ona ga izbjegla. Pazite kako je to objasnio

03.11.2023 u 16:25

Bionic
Reading

Ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman bio je u četvrtak na konferenciji o jačanju i proširenju Europske unije u Berlinu, a snimka na kojoj pokušava poljubiti njemačku ministricu vanjskih poslova Annalenu Baerbock, dok se ona izmiče, proširila se društvenim mrežama

Tijekom grupnog fotografiranja Grlić Radman pružio je ruku Baerbock i poljubio je u obraz, no ona se izmaknula jer joj je evidentno bilo neugodno. Tako joj hrvatski ministar nije uspio dati poljubac u drugi obraz.

Ministar je nakon objavljene snimke sazvao konferenciju za medije na kojoj je pokušao objasniti svoj postupak.

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midžor / PIXSELL

'Možda je bio to neki nezgodni trenutak. Mi ministri se kao kolegice i kolege uvijek srdačno pozdravimo. Ako je netko nešto loše vidio u tome, onda isprika tome koji je tako shvatio. Avion je kasnio pa smo se vidjeli tek na family photo. Ja ne znam kako je to netko snimio. Mi sjedimo jedno do drugog, mi smo susjedi. To je bila jedna jako dobra konferencija. Možda je nespretno ispalo. Ne znam u čemu je bio problem. Nisam to vidio, nisam bio svjestan. Mi se uvijek srdačno pozdravimo. To je jedan srdačan ljudski pristup kolegici', rekao je Grlić Radman.

Gordan Grlić Radman pokušava poljubiti Annalenu Baerbock Izvor: Profimedia / Autor: John MACDOUGALL / AFP / Profimedia

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'