vjerna navijačica

Grabar Kitarović iz Izraela juri u Budimpeštu da bi stigla na polufinale vaterpola

24.01.2020 u 09:40

Bionic
Reading

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u petak u 12 sati ima sastanak s izraelskim predsjednikom Reuvenom Rivlinom, a potom odmah juri na zrakoplov kako bi stigla u Mađarsku, u kojoj hrvatska vaterpolska reprezentacija od 17.30 protiv svjetskog doprvaka Španjolske igra polufinalnu utakmicu Europskog prvenstva

Predsjednica se nalazi u Izraelu te sudjeluje na Petom svjetskom forumu o holokaustu, na kojem su se okupili brojni svjetski vođe. U četvrtak ima radni sastanak s predsjednikom Države Izraela Reuvenom Rivlinom u 12 sati. Čak se spekuliralo mogućnošću da se sastanak pomakne kako bi stigla na utakmicu. Ipak, kako nam je rečeno, sastanak je ostao u terminu u 12 sati jer je procijenjeno da će ipak stići na vrijeme u Budimpeštu.

Predsjednica je tijekom cijelog svog mandata svesrdno kao navijačica podupirala hrvatske sportaše. Planira i put Švedske, na finale rukometnog prvenstva Europe, u slučaju da hrvatska reprezentacija u petak u polufinalu pobijedi Norvešku. Naravno, realizacija toga plana ovisi o njezinom zgusnutom rasporedu.

  • +13
Predsjednica je sudjelovala na Petom svjetskom forumu o holokaustu Izvor: EPA / Autor: HEIDI LEVINE / POOL