TOMAC NA NARODNOM SABORU

'Gotovina je heroj kraja 20. stoljeća'

  • Autor: An. S.
  • Zadnja izmjena 07.03.2017 15:04
  • Objavljeno 19.04.2011 u 14:24
Zdravko Tomac

Zdravko Tomac

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX /

Zdravko Tomac pozdravio je Hrvatski narodni sabor u Mostaru osvrnuvši se na haške presude hrvatskim generalima i rekavši da je 'Ante Gotovina veliki vojskovođa, veliki junak i heroj, ne samo hrvatski, nego kraja 20. stoljeća'. Okupljeni su ga pozdravili gromoglasnim pljeskom

'Njemu sude, Mladić je na slobodi, a nitko ne pita što je s njim. Hrvatska mora reći dosta takvoj politici jer ako dopustimo da ih se zatvara u kazamate, onda ćemo izgubiti svoju budućnost', poručio je Tomac. Osvrnuo je i na izjave Save Štrbca rekavši da ima puno opasnijih Sava Štrbaca u Hrvatskoj i u BiH koji su lagali Haški sud da se dođe do ovakvih optužnica. 'Ja vjerujem u pobjedu. Neće nas pobijediti, mi ćemo uspjeti', rekao je Tomac.

Osvrnuo se i na sam Sabor rekavši da je to povijesna činjenica i da rade na dobar način.
Savjetovao je okupljenima da imenuju one koji nas žele pobijediti i porobiti.
'Prestanite s njima komunicirati', poručio je Tomac. Naglasio je da je Gandhi takvom politikom otjerao Britance iz Indije.

Prema Tomčevom mišljenju, treba prestati komunicirati s izdajnicima koji su pristali participirati u Lagumdžijinoj vladi, tj. Željkom Komšićem. 'Slaba je pomoć Hrvatska vama ako nakon izbora Komšić odmah bude priman kao legalni legitimni predstavnik hrvatskog naroda', rekao je Tomac. Poručio je i pravašima da se ujedine i ove koji su se prodali Lagumdžiji da potjeraju s političke scene. 'Vama, Čović i Ljubić, želim puno uspjeha. Osvjetlali ste obraz hrvatskog naroda, a u Hrvatskoj se puno toga mora promijeniti, a ne samo slati vatrene parole', kazao je Tomac.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi