SALAPIĆ U IME HDSSB-A

'Glavaš će biti naš kandidat za Hrvatski sabor'

20.05.2015 u 10:47

Bionic
Reading

Gostujući u emisiji 'Novi dan' na televiziji N1, saborski zastupnik i član Predsjedništva HDSSB-a Josip Salapić izrazio je nadu da će 'farsa' oko Branimira Glavaša napokon završiti. 'Kada skine taj teret, on će biti kandidat na izborima za Hrvatski sabor', obznanio je Salapić

Salapić smatra da je puštanje Glavaša na slobodu dovelo do veće popularnosti HDSSB-a. 'Mi smo prva stranka u Osijeku, mi nismo ništa izgubili, samo smo dobili i njegova prisutnost je stranci samo pomogla', objasnio je Salapić. Kazao je i da je slučaj Glavaš pokazao da je 'nešto trulo' u državi.

Komentirajući opcije za nadolazeće parlamentarne izbore, Salapić je ustvrdio da HDZ nije nikakav neprijatelj HDSSB-u.

'Međutim, nećemo dopustiti da nas itko trpa u neke kvazi-koalicije ili da isprdava naš program. Mi ćemo svakome tko će željeti dobro Hrvatskoj ponuditi naš program i naše ljude, ali sve prije izbora, kako ne bi ispalo da smo držali u šeširu naš program i naše kandidate. HDSSB će sudjelovati u budućoj vladi', zaključio je Salapić u emisiji 'Novi dan'.

Dodao je da su prošla vremena ratovanja s ljevicom ili desnicom.

'Da ne ispadne da možemo sa svima, zacrtali smo si program, predstavit ćemo kandidate za ministre, SDP nije ostvario što su zacrtali i nadamo se da će budući mandatari napokon izvući Hrvatsku iz krize i nadam se da napokon više nećemo imati vladu koja luta', jasan je Salapić.

Više o toj temi možete doznati ovdje