glasnogovornik vlade

Milić i Ministarstvo kulture osudili napad na reportera: 'Kakvo divljaštvo i kukavičluk na dan kad imamo 65 preminulih od covida'

20.11.2021 u 18:30

Bionic
Reading

Glasnogovornik Vlade Marko Milić na Twitteru je oštro osudio fizički napad na reportera RTL-a Gorana Latkovića tijekom subotnjeg prosvjeda protiv covid potvrda nazvavši ponašanje prosvjednika "kukavičlukom i divljaštvom", a osudi se pridružilo i Ministarstvo kulture

"Kakvo divljaštvo i kukavičluk prosvjednika koji su napali s leđa novinara Gorana Latkovića dok je izvještavao za RTL", napisao je Milić na Twitteru.

"Tzv. borci za slobodu ugrožavaju slobodu i prava većine odgovornih u društvu! I to na dan kad imamo 65 umrlih od covida-19. A danas otkrivaju i svoj politički predznak", stoji u njegovoj objavi.

Glasnogovornik Vlade Milić uz objavu je stavio i screenshotove portala s naslovima "Izudarali reportera RTL-a" te "Gotov veliki prosvjed u Zagrebu: Na trgu tisuće ljudi, došli Bulj, Hasanbegović, Raspudić...".

Objavom na Twitteru reagirala je i ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek.

"Najoštrije osuđujem napada na novinara RTL-a Gorana Latkovića koji je fizički napadnut danas popodne dok je izvještavao s prosvjeda organiziranog danas u Zagrebu", napisala je ministrica.

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić