KUKU TE LELE SI GI NAMA!

Gears of War Ultimate ipak bez Kinecta

04.01.2011 u 15:03

Bionic
Reading

Plače narod, psi zavijaju, djeca cmizdre - Microsoft je objavio da Gears of War Ultimate neće podržavati njihov smash hit motion kontroler

Zakuhajte žgance i odmrznite puricu, djeco! Microsoft je danas potvrdio sadržaj Gears of War Ultimate paketa. Kontrirajući mnogobrojne glasine vezane uz nagli rast brade i mišića nakon otvaranja kutije, tvorac megapopularnog Kinecta iznio je činjenice i objavio da u mega-ultra-super-fantastičnom paketu igrači mogu pronaći Gears of War, Gears of War 2 i šifru za otključavanje svih Gears of War DLC-ova dostupnih na Xbox LIVE.

 

Gears of War koncept strpan u minutu čiste umjetnosti

 

Još jedna zanimljiva stvar vezana uz paket je poricanje čuvene glasine da će naslovi iz spomenutog mega-paketa podržavati Kinect. Na opće razočaranje i naricanje stotina tisuća fanova koji bi malo mlatarali po zraku, čini se da će se ovog puta morati zadovoljiti običnim kontrolerom s gumbićima i D-padovima.

 

Inače, svi željno iščekujemo konkretnu najavu novih Gearsa. Prema posljednjim vijestima iz Microsofta, igra je toliko bolja od Killzonea 3 da će pri bootanju prouzrokovati spontano samozapaljenje svih PS3 konzola u krugu od 30 km. Sony na ovo još nije odgovorio objavom prvog PS3-protupožarnog paketa, no nekako nam se čini da bi morao požuriti.

 

Braća do smrti!