izbori_tportal copy-08

BRAČNI POSREDNIK u općinskom vijeću

Gangster u politici: Demografsku sliku Hrvatske popravit će Albanke

  • Ante Srzić
  • Zadnja izmjena 23.05.2017 20:05
  • Objavljeno 23.05.2017 u 20:05
Bionic
Reading

Nedjeljko Babić Gangster, najpoznatiji bračni posrednik na ovim prostorima, koji je široku popularnost stekao dokumentarnim filmom 'Gangster te voli' Nebojše Slijepčevića, ušao je u Općinsko vijeće Runovića na lokalnim izborima održanima u nedjelju kao kandidat Hrvatske stranke umirovljenika (HSU)

Bio je kandidat i za splitsko-dalmatinsku županijsku skupštinu koalicije Glas Dalmacije, koju su sačinjavali HSU-HSLS-Hrvatski laburisti-stranka rada, ali tamo nije prošao.

Nedjeljko Babić Gangster osvojio je 5,45 posto glasova, što je bilo dovoljno za ulazak u gradsko vijeće. No njegov bi glas mogao biti presudan kad se bude odlučivalo o većini jer su lista HDZ-a i Nezavisna lista Marija Repušića poravnati.

Babić se u predizbornoj kampanji reklamirao kao poznati 'demograf' i osoba koja je za demografsku obnovu Hrvatske učinila više od svih ministara zajedno. 

U razgovoru za tportal Nediljko Babić Gangster je kazao da se odlučio okušati u politici jer 'ovdje moraš biti svestran'.

Kazao nam je da će težište njegova političkog programa u Runovićima biti, kao što se i očekuje od poznatog bračnog posrednika, demografska obnova.

'U nas u općini ima 165 neženja, trudit ću se da im općina da neki poticaj jer nemaju novca ako je to razlog što se ne žene', objasnio je Babić.

Objašnjava da su se ljudi prije ženili i udavali, a da nisu bili zaposleni.

'Moj otac se oženio i dobio nas osmero djece, a danas mladi neće da se žene. Ako je razlog novac, neka im općina malo pomogne', poručuje bračni posrednik i izabrani općinski vijećnik u Runovićima.

Babić kaže da je uspostavio vezu s Albanijom i već od tamo dovodi nevjeste neženjama u Imotskoj krajini, ali i šire. 'Demografsku sliku Hrvatske popravit će Albanke', poručuje Neđo.

Napominje da će se, Bože moj, boriti i za prava umirovljenika, ali demografska obnova je na prvom mjestu. 'Što će nama Runovići ako nema u njima Runovićana i ako se sele u stranu zemlju' naglašava Gangster.

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal