opet u javnosti

Gabrijela Žalac otkrila što sada radi: Na coolingu sam

11.11.2019 u 13:54

Bionic
Reading

Bivša ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, koja se pojavila na predstavljanju programa Kolinde Grabar Kitarović u utrci za drugi mandat, otkrila je što joj se svidjelo u predsjedničinu programu, ali i čime se danas bavi

Žalac je zadovoljna predstavljenim programom: 'Izvrstan je spoj onoga o čemu smo nekad razgovarali, dok sam ja još bila u Vladi. S obzirom na ono što je Vlada počela raditi, a to je Nacionalna razvojna strategija Republike Hrvatske do 2030. godine, vidim velike poveznice između onoga što je predsjednica predložila i ranije na sastancima te sada u programu i zaista mislim da je ona najbolji od svih kandidata', rekla je za N1.

  • +46
Dolazak uzvanika na predstavljanje programa Kolinde Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

U predsjedničinu programu, istaknula je, najviše joj se svidio 'drugi prioritet, koji se odnosi na razvoj Hrvatske'. 'To je nešto čime sam se zapravo bavila od prvog dana i to je nešto što je sigurno, po meni, najvažnije', rekla je Žalac.

Na pitanje što radi, nakon što je otišla iz Vlade, odgovorila je: 'Zapravo sam na svim sastancima koje je imala stranka, a što trenutno radim? Planiram budućnost i na coolingu sam, kako kažemo. S obzirom na obnašanje dužnosti koje je završilo, uzela sam 6+6 mjeseci, pa ćemo vidjeti', rekla je Žalac za N1 televiziju.