POVRATAK NA POLJUD

Gabrić potpisao za Hajduk: Zdrav sam i mogu igrati

22.09.2011 u 11:36

Bionic
Reading

Drago Gabrić je prema najavama potpisao dvogodišnji ugovor s Hajdukom te za novi početak je izabrao broj 77

'Ovo je poseban dan, Hajdučko srce se vraća na Poljud. Mi trebamo Dragu, on treba nas i po završenom liječničkom pregledu, ugovor će biti službeno verificiran. Drago se priključuje u petak momčadi, a o njegovom povratku na teren ne bih špekulirao', rekao je Milo Nižetić i Gabriću uručio dres s brojem 77.

'Broj sedam je sretan broj a ja sam doživio veliku sreću nedavno, no obzirom da je Vejić rezervirao sedmicu ja sam uzeo dvostruku', rekao je Gabrić koji se nakon dvije godine vratio u Hajduk.

'Osjećam čast, 16-17 godina sam u Hajduku i to je moj drugi dom. Vjerujem da ću se brzo vratiti, prošao sam detaljne liječničke preglede i svi su mi rekli da mogu igrati profesionalni nogomet. Najbolje je da dođete na prvi trening i uvjerite se što mogu', rekao je dobro raspoloženi Gabrić koji još uvijek čeka ishod pravne bitke sa Trabzonsporom.

'Nismo se uspjeli nagoditi i slučaj sam proslijedio Fifi'.

Drago je u zadnje vrijeme često gledao Hajduk. Kaže kako je Balakov unio dosta promjena te kako su bolji nego prošle sezone.

'Nadam se da ću se vratiti u nekadašnju formu i da ću zaigrati onako kako znam', zaključuje Gabrić, a njegov je odvjetnik Boro Rajić dodao kako je u ovom trenutku iza Gabrića, ali i za spor koji vodi sa Trabzonsporom najvažnije da Drago zaigra.