RODIĆ BRILJIRAO

Evo kako je Kouassi zabio 4000. prvenstveni gol Hajduka

21.04.2013 u 22:22

Bionic
Reading

Nogometaši Slaven Belupa i Hajduka odigrali su u Koprivnici neodlučeno 1:1 u posljednjem dvoboju 28. kola MAXtv Prve lige, a junaci su bili Jean Kouassi i Silvio Rodić

U odličnoj utakmici gledatelji su mogli uživati u Koprivnici gdje su domaći ostali neporaženi protiv Hajduka, ekipe koja je Slaven nedavno izbacila iz polufinala hrvatskog Kupa. Pregršt prilika s obje strane bilo je dovoljno tek za 1:1, a jedan od zaslužnijih za taj rezultat svakako je golman Slavena Silvio Rodić. Briljantnim obranama zaustavio je dvaput Vukovića u '1 na 1' situacijama te zatim skinuo fantastičan šut u rašlje Sušića, dovoljno da osigura bod svojoj ekipi i pokaže da je jedan od najboljih golmana MAXtv Prve lige.

U Hajdukovima redovima osim Tina Svena Sušića posebno se istaknuo Bjelokošćanin Jean Kouassi, koji je bio iznimno opasan po desnoj strani, a dobru igru okrunio je pogotkom u 47. minuti. Zanimljivo, bio je to 4000. prvenstveni gol Hajduka te će tako ovaj neugodni afrički napadač ostati upisan u povijest kluba.

Najzanimljivije trenutke dvoboja Slavena i Hajduka pogledajte u našem video prilogu…