JADRANSKI DERBI

Evo kako besplatno na utakmicu Rijeka – Hajduk

14.03.2012 u 15:40

Bionic
Reading

Dobrim vijestima za sve one kojima je NK Rijeka bliska srcu izgleda da nema kraja. Nakon što je novi vlasnik Gabriele Volpi podebljao račun kluba za 2 milijuna eura i tako razveselio igrače, zaposlenike kluba i one kojima je klub bio dužan novac, u utorak je uslijedilo novo iznenađenje, a u srijedu još jedno

Naime, klub s Kantride dogovorio je suradnju sa slavnom ‘Starom damom’, odnosno torinskim Juventosm, a da ni tu ne bude kraj lijepim vijestima pobrinula se Uprava kluba koja se za punjenje tribina odlučila na zanimljiv potez.

U želji da što više ljudi dođe na stadion pod stijenama Kantride bodriti konačno podmirene i motivirane igrače, u srijedu je započela prodaja ulaznica za dvije predstojeće nogometne utakmice po cijeni jedne. Dakle, kupite li ulaznicu za utakmicu 22. kola protiv Zadra, na Jadranski derbi protiv Hajduka ulazite besplatno.

Prva se utakmica igra u nedjelju, 18. ožujka s početkom u 16 sati, a Jadranski derbi je na rasporedu na prvi dan proljeća, 21. ožujka u 18 sati. Akcija se provodi od danas, 14. ožujka do 17. ožujka, a ulaznice se mogu kupiti na stadionu Kantrida od 11 do 19 sati.