ŠPANJOLCI O GAZDI DINAMA

El Mundo Deportivo: Mamić - predsjednik pod sumnjom

15.12.2011 u 16:52

Bionic
Reading

Priča o izvršnom predsjedniku Dinama Zdravku Mamiću stigla je i do Španjolske gdje je El Mundo Deportivo napisao veliku priču o prvom čovjeku maksimirskog kluba nazvavši ga 'sumnjivim predsjednikom'

I kada je Dinamo igrao u Ligi prvaka, El Mundo Deportivo se nije previše bavio 'modrima', no recentni događaji u hrvatskom nogometu doveli su Mamića i u španjolske medije. Pod nazivom 'Mamić – predsjednik pod sumnjom' El Mundo Deportivo donosi veliku priču o gazdi maksimirskog kluba:

'Mamić je službeno CEO, nešto kao generalni manager kluba, a službenik predsjednik je Mirko Barišić, koji nema nikakvu ulogu. Sva moč je u rukama Mamića i skupštine kluba u kojoj on ima većinu i radi što god ga je volja.'

U članku se još navodi da je Mamić postao milijunaš prodajom Modrića, Leke, Ćorluke, Eduarda i drugih te da je to vjerojatno bio sukob interesa.

'Mamić je vrlo impulzivna osoba koja lako izgubi živce. Njegova lista incidenata je duga, pogotovo što se tiče sukoba s novinarima. Ako mu se ne sviđa pitanje izvrijeđati će novinara najprimitivnijim riječima. Iako je platio strahovito puno kazni zbog svog ponašanja, nije mu problem plaćati i dalje', stoji u tekstu El Deportivo Munda.