vrEMENSKA PROGNOZA

Do kraja dana naoblaka nad cijelom zemljom, evo gdje bi mogla pasti kiša

01.02.2023 u 07:22

Bionic
Reading

Na Jadranu pretežno sunčano. U unutrašnjosti promjenljiva naoblaka, popodne i u Dalmaciji, a u Slavoniji, Baranji i Srijemu lokalno može pasti malo kiše. Ujutro je u unutrašnjosti ponegdje moguća magla. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, u drugom dijelu dana i sjeverozapadni. Najviša temperatura zraka od 6 do 11 u kopnenim krajevima te od 11 do 14 °C na Jadranu

Nakon pretežno sunčanog jutra u Zagrebu, naoblaka će od sredine dana biti promjenljiva. Ujutro je kratkotrajno moguća magla. Vjetar većinom slab jugozapadni. Najviša temperatura zraka između 9 i 11 °C.

Istočna Hrvatska

Djelomice sunčano, sredinom dana s umjerenom naoblakom. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, Najniža jutarnja temperatura od -2 do 1, a najviša dnevna između 8 i 11 °C.

Središnja Hrvatska

Djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom. Ujutro je mjestimice moguća kratkotrajna magla. Vjetar uglavnom slab jugozapadni. Najniža jutarnja temperatura od -3 do -1, a najviša dnevna između 8 i 10 °C.

  • +7
Kišni dan u Rijeci Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj

Gorski kotar i Lika

Djelomice sunčano uz vrlo hladno jutro. Vjetar većinom slab. Najniža jutarnja temperatura od -7 do -4, a najviša dnevna između 5 i 8 °C.

Istra

Pretežno sunčano uz malu do umjerenu naoblaku, krajem dana i u noći umjereni porast naoblake. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadni i zapadni, tijekom dana ponegdje i jugozapadni vjetar. More će biti većinom malo valovito. Najniža jutarnja temperatura zraka bit će između 0 i 5, u unutrašnjosti Istre između -6 i -1 °C. Najviša dnevna temperatura zraka bit će između 9 i 13 °C.

Vremenska prognoza Izvor: Screenshot / Autor: DHMZ

Sjeverni Jadran

Pretežno sunčano povremeno s umjerenom naoblakom. Vjetar većinom slab jugozapadni. Najniža jutarnja temperatura od 0 do 4, a najviša dnevna između 9 i 12 °C.

Dalmacija

Pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni, ujutro na jugu bura. Najniža jutarnja temperatura od 3 do 6, a najviša dnevna između 11 i 14 °C.