JESTE LI IH VIDJELI?

Devet osoba nestalo prošlog tjedna

06.09.2013 u 11:13

  • +5

Nestali 6.9.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MUP RH/ montaža: Ivana Galović

Bionic
Reading

Prema podacima Nacionalne evidencije nestalih osoba, u Hrvatskoj je prošlog tjedna nestalo devet osoba za kojima se traga, a još se traga i za četvero od ukupno petoro osoba koje su nestale u tjednu ranije. Donosimo vam nove informacije o nestalima kako biste se lakše mogli uključiti u potragu za njima. Svaku informaciju dojavite u najbližu policijsku postaju na besplatni broj telefona 192 ili putem e-maila nestali@nestali.hr

Osobe za kojima se još traga, a o čijim smo nestancima izvijestili prošlog petka, su Ivan Nikolić (17) - Sesvete, Ivana Šalić (14) - Bedekovčina, Elvis Skenderević (28) - Klinča Sela i Joakim Marković (16) - Lug Samoborski.

Policiji je naknadno stigla prijava o nestanku 18-godišnje Ervine Gjuretek. Ta se djevojka udaljila s adrese stanovanja Lopatinečka 18 u Zagrebu još 16. kolovoza. Visoka je 160 centimetara, ravne smeđe kose i kestenjastih očiju. Na vratu s desne strane ima veći ožiljak od opekline, a na prstima desne ruke tetovažu - KIKI. Na sebi je tada imala bijelu majicu kratkih rukava, sive tajice i bijele tenisice.

Nadalje, prošle subote 31. kolovoza u Sesvetama je nestala 42-godišnja Snježana Kozina. Ona se udaljila s adrese stanovanja Nova Cesta 28 u nepoznato. Visoka je 171 centimetar, srednje je građe i ima kestenjastu kosu.

U nedjelju 1. rujna nestale su tri osobe. Dragica Prčić (63) udaljila se s adrese stanovanja Ivanjska 11, Jagnjić Dol u Svetoj Nedelji. Više podataka o njoj policija ne posjeduje, a njezina fotografija snimljena je 2003. godine.

Mia Ćosić (16) udaljila se toga dana s adrese Sv. Mateja 70/A u Zagrebu. Ona je visoka 170 centimetara, slabije je građe, ima male kestenjaste oči i ravnu crnu kosu.

U Oriovcu se trag izgubio 17-godišnjoj Ivani Zastrižni. Ivana je otišla od kuće u Frankopanskoj 110 u nedjelju oko 17 sati i još se nije vratila. Visoka je 175 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči.

Potom su u utorak 3. rujna nestale također tri osobe: Anamaria Ćosić, Leonardo Grčević i Katarina Špoljarević.

Anamaria Ćosić (16), sestra blizanka nestale Mije Ćosić, nestala je u Rijeci. Visoka je 170 centimetara, slabije je građe, ima crnu valovitu kosu te crne oči.

U Lugu Samoborskom trag se izgubio 17-godišnjem Leonardu Grčeviću. On se udaljio s adrese boravišta Kneza Zdeslava 2. Visok je 170 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči.

Katarina Špoljarević (49) udaljila se u nepoznato s adrese stanovanja Mihanovićeva 20 u Zagrebu u majici i plavim trapericama. Visoka je 168 centimetara, jače je tjelesne građe i plave kose.

Zasad posljednje prijave policiji stigle su iz Bedekovčine, u kojoj su 4. rujna s adrese boravišta Aleja Dragutina Domjanića 15 otišle Monika Čirjak (16) i Josipa Anamaria Posavac (15). Monika je visoka 169 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu i male kestenjaste oči, dok se o Josipi Anamariji zna samo da je visoka 163 centimetra. Njihove fotografije policija ne posjeduje.