VIŠE NEMAMO ŠANSE

Davina je prestala tražiti savršenstvo

10.01.2017 u 10:05

Bionic
Reading

Lijepu Davinu Rankin šira je javnost imala prilike upoznati kada je ljubav svog života pokušala pronaći u reality showu 'First Dates', nešto kao australskoj verziji 'Ljubavi na selu'

Na tom prvom spoju, unatoč lošem razumijevanju zbog njegovog teškog naglaska, Davina je odlično kliknula s Ircem Anthonyjem. Na ponovljenom susretu Irac je Davinu ostavio bez daha pa ga je obasipala lijepim riječima ne skrivajući da se želi nastaviti viđati.

Ne znamo gdje je puklo, no Davina danas još uvijek solira. U potpunosti se posvetila svom privatnom biznisu kojega je nazvala Infamous Physique, a kako tvrdi na web stranicama 'ne radi se samo o pružanju usluga osobnog trenera, nego o stilu života'.

Sita je kaže površnih i negativnih stavova, kao i sulude jurnjave za savršenstvom. Želi dokazati da male promjene donose rezultate na duge staze i savjetuje da postavljamo realne ciljeve, budemo sretni i prigrlimo sami sebe. Od ljubavi nije odustala, a put do njenog srca su hamburger i pomfrit. Možda će nekog nesavršenog zanimati, idućeg bi ljeta u sklopu solo europske turneje trebala svratiti i do Hrvatske.

Those end of week feels ????☀️️??

Fotografiju objavljuje Davina Rankin (@davvyxx)

Vitamin D ☀️and fresh juice for the win this Sunday ???????? @batari_swimwear

Fotografiju objavljuje Davina Rankin (@davvyxx)