OLE, DRAGO

Ćosić iskoristio utakmicu za dodvoravanje predsjednici

28.03.2015 u 18:16

  • +6

Kolinda Grabar-Kitarović i Đuro Glogoški na utakmici Hrvatska - Norveška

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Bionic
Reading

'Hvala Bogu da konačno imamo predsjednicu koja voli sport i sportaše i koja će dolaziti na sportska natjecanja', ustvrdio je komentator HTV-a Drago Ćosić uoči početka nogometne utakmice između Hrvatske i Norveške na Maksimiru

Zašto je bitno da predsjednica dolazi na utakmice i kako je Ćosić zaključio da bivši predsjednici nisu dolazili, ostalo nam je nepoznato, posebno kada se zna da su i Stjepan Mesić i Ivo Josipović dolazili na sportske događaje.

Ovako ispada da je Ćosić javni prostor odlučio iskoristiti za iznošenje privatnog mišljenja iz kojeg se samo da iščitati dodvoravanje Pantovčaku. Da je malo promislio, vjerojatno bi se sjetio da je Franjo Tuđman bio veliki ljubitelj sporta, toliko velik da je zbog ogromne ljubavi prema njemu Maksimir danas takav kakav jest.

Grabar Kitarović prije početka utakmice zadržala se u srdačnom razgovoru s invalidima, među kojima je bio i Đuro Glogoški, a kako nas je izvijestio Ćosić, predsjednica nije sjedila u svečanoj loži, već je odlučila sjediti na zapadnoj tribini među napuštenom djecom iz Caritasa.