NOVI TRENER ZAGREBA

Ćiro: Vršili su Medić i Bandić pritisak, pa sam pristao

05.11.2012 u 21:27

Bionic
Reading

Miroslav Ćiro Blažević vratio se u hrvatski nogomet. Nakon avantura po Kini i Iranu, Ćiro je odlučio pomoći jednom od svojih bivših klubova - NK Zagrebu....

Trener svih trenera, kako mnogi tepaju Miroslavu Ćiri Blaževiću, vratio se u hrvatski nogomet. Posljednjih se godina povlačio od Kine do Irana, ali ovog je vikenda bio na Kantridi i vidio veliku perspektivu. Naime, nakon što je Luka Bonačić pobjegao s Medićeva 'broda', a Dražen Madunović odradio jednu utakmicu kao 'trener-vatrogasac', Ćiro je popustio pod pritiskom.

'Zvali su me i Medić i Bandić da dođem pomoći Zagrebu. Popustio sam, naravno. Ali nisam htio na slijepo uzeti momčad, pa sam  gledao ove mladiće na Kantridi i vidio da imaju potencijal. Siguran sam da neće biti teško zadržati prvoligaški status', rekao je Ćiro za tportal.hr.

Bio je Ćiro u Kranjčevićevoj u periodu od 2006. do 2008., trenirao 'đilkoša' Mandžukića, koji je baš pod njegovom palicom 'procvao' pa, zajedno s Vrdoljakom, preselio u Maksimir. I u tom je trenutku navodno 'puknulo' između Ćire i Medića jer na Ćirin račun nije sjela nikakva nagrada za unosni transfer.

'Pa svi se mi u životu mirimo i svađamo. Tako i ja sa Medićem, život je takav, ali siguran sam da ovog puta nećemo imati problema', rekao je Ćiro, a potom se i sam nasmijao svojim riječima.

Do kada ste se dogovorili za suradnju?

'Ma, koliko god da me uzmu ne mogu pogriješiti. Mogu mi ponuditi i doživotni ugovor, ali ne trebaju strahovati, ionako neću ja dugo', s dozom 'crnog humora' zaključio je neuništivi Ćiro.

Inaće, Zagreb je nakon 14 kola 11. momčad MAXtv Prve lige, a već u petak će igrati protiv Hajduka, još jedne od momčadi koje su u Ćirinom CV-u.