dvije verzije priče

Bunjac se sukobio s bivšom suprugom, došla i policija

02.01.2020 u 14:57

Bionic
Reading

Pred samu novu godinu policija je intervenirala u obiteljskoj kući Branimira Bunjca, donedavnog saborskog zastupnika Živog zida, koji je prvi krug predsjedničkih izbora proveo uz Ivana Pernara

Oboje imaju svoju verziju priče.

'Istina je, prijavio sam bivšu suprugu za fizičko i verbalno nasilje, i ona je prijavila mene. Evo što se dogodilo... Rastali smo se još početkom desetog mjeseca, a ona je 30. prosinca upala u moju kuću i fizički me napala, gurala... A ja sam tu imao i goste, bilo je i djece, rekao je Bunjac za 24sata.

'Zašto je to napravila? Ne znam, iz ludila iz ljubomore, zamolio sam ju da izađe iz kuće, a ona je prijetila da će zvati policiju kad izađe, što je i učinila. Zvala je policiju i prijavila da sam je zlostavljao, na što sam ja prijavio nju i za fizičko i za verbalno zlostavljanje', rekao je Bunjac.

Supruga ima drukčiju verziju cijele priče.

  • +7
Branimir Bunjac Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

'Htjela sam doći po dijete u našu zajedničku kuću, koja je još uvijek moja, sporazumno je još uvijek moja. On sad tamo živi. Izašao je odmah da me spriječi da uđem u kuću, pojurio je van da me spriječi da uđem, rekao mi je da nemam tu što raditi. Došla sam po dijete, djeca žive s njim u toj kući. Ušla sam u hodnik i čekala da se dijete spremi. Vani me čekao sadašnji partner, s kojim živim. Branimir je onda došao do njega i prijetio mu, udario ga je s kišobranom. Nažalost, to je vidjelo i dijete. Pokupila sam ga i otišli smo na policiju. Podnijela sam prijavu, ali je i on podnio prijavu protiv mene - da sam ja vikala na njega i da sam agresivna', ispričala je Borka Bunjac, bivša supruga Branimira Bunjca.