ZASTUPNIK MOSTA

Bulj se autobusom vratio u Sinj: Nadam se da nema rotaciju

05.01.2016 u 21:57

Bionic
Reading

Miro Bulj, saborski zastupnik Mosta, objavio je na svom Facebook profilu fotografiju na kojoj stoji pred blagajnom na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu. Želio je dati do znanja kako se u Sinj vraća javnim prijevozom, a pritom je komentarom bocnuo i predsjednika Sabora Željka Reinera

'Trenutno na autobusnom kolodvoru u Zagrebu. Karta kupljena, još se malo strpit, do 19 sati i 15 minuta kad autobus polazi prema mojem Sinju', napisao je Bulj uz fotografiju na svom Facebook profilu.

Pritom je 'bocnuo' i predsjednika Sabora Željka Reinera koji je pod 'rotirkama' u praćenoj koloni zaobišao višesatnje čekanje na granici kako bi otišao na skijanje.

'Nadam se da autobus nema rotaciju', dodao je Bulj statusu na Facebooku.

Podsjetimo, tijekom vikenda saborski šef Željko Reiner je u osobnom automobilu koji je vozila njegova supruga pod policijskom pratnjom zaobišao kolonu na graničnom prijelazu Bregana.

Trenutna na autobusnom kolodvoru u Zagrebu. Karta kupljena, još se malo strpit, do 19 sati i 15 minuta kad autobus polazi prema mojem Sinju. Nadam se da autobus nema rotaciju??

Posted by Miro Bulj on Tuesday, 5 January 2016