NEDIPLOMATSKI SUSRET

Britanskog veleposlanika u Beču napalo krdo divljih svinja

16.05.2017 u 11:25

Bionic
Reading

Britanskog veleposlanika u Austriji Leigha Turnera proteklog vikenda u bečkom parku napale su divlje svinje, a 'zaradio' je samo lakše ozljede

Britanski diplomat namjeravao se opustiti u bečkom zoološkom vrtu Lainzer, ali, kako je napisao na svojem blogu, vraćajući se iz restorana u obližnjem parku naišao je na skupinu divljih svinja.

'Odjednom sam vidio skupinu od dvadesetak divljih svinja koje su prelazile put na oko stotinu metara od mene', prisjetio se nimalo diplomatskog susreta Turner.

Budući da dotad nije uživio vidio krdo divljih svinja, Turner im se previše približio te mu se sasvim novo iskustvo pretvorilo u noćnu moru.

'Iza sebe sam čuo topot nogu i shvatio da se nalazim usred opasne situacije', zapisao je Turner te se tijekom bijega prisjetio kako se u slučaju napada divljih svinja valja uspeti na najbliže stablo.

'Popeo sam se na naslagane trupce, no prilikom penjanja ozlijedio sam desnu ruku, pa sada nosim zavoj', prisjetio se Turner, dodajući kako se odvažio spustiti tek nakon što su divlje svinje odjurile dublje u šumu.