misteriozan slučaj

Britanski mediji pišu o slučaju s Krka: Pronađena je ozlijeđena žena. Govori perfektan engleski, ali ne zna niti kako se zove

19.09.2021 u 18:45

Bionic
Reading

“Misterij žene u šezdesetim godinama života pronađene na jednom hrvatskom otoku. Ona govori perfektan engleski, ali ne može se sjetiti svoga imena.” Pod ovim naslovom britanski Daily Mail izvijestio je o slučaju s Krka, gdje je spomenuta žena pronađena

Na licu je imala ozljede i nije se mogla sjetiti kako se zatekla na stjenovuitom dijelu Krka, gdje su je pronašli. Kako su to naglasili u Daily Mailu, ona se ne može sjetiti niti svoga imena. O ovom slučaju također je pisao i britanski tabloid The Sun.

O ovom slučaju Novi list izvijestio je 15. rujna, kad je policija, radi utvrđivanja identiteta pronađene ženske osobe, molila građane da se jave u najbližu policijsku postaju ako imaju bilo kakve informacije o pronađenoj osobi srednje tjelesne građe, visokoj 165 centimetara. U trenutku kad je pronađena, ona je na sebi imala tamnoplavu majicu na bijele pruge s kapuljačom, crne hlače, tenisice i platnenu kapu-šešir roze boje.

Pronađena osoba sa sobom nije imala putovnicu, niti bilo koji drugi dokument. Bila je vrlo iscrpljena, tako da se pretpostavlja da je bila izgubljena nekoliko dana. Kad su je pronašli, jedva je od iscrpljenosti mogla popiti nekoliko gutljaja vode.